Kipshoarma schotel

Hoofdgerecht voor 4-5 personen

Ingrediënten:
600 gram voorgekookte aardappelschijfjes
1 ui
500 gram kipshoarma
125 gram champignons
1 courgette
400 milliliter passata (gepureerde tomaat in fles)
100 gram geraspte kaas
Zout en peper

Bereiding:
Vet een grote ovenschaal in en verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui, bak dit in een koekenpan en voeg het shoarmavlees toe.
Snijd de champignons in plakjes, de courgette in blokjes en breng op smaak met peper en zout. Bak dit even mee met het vlees.
Voeg tenslotte de passata toe en verwarm dit even mee.
Verdeel het shoarmamengsel over de ovenschaal en leg de aardappelschijfjes eroverheen.
Bestrooi het gerecht met de kaas en zet het voor 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt.

Eet smakelijk!