Pastaschotel met kipstroganoff

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten:
500 gram kipstroganoff
250 gram penne
1 courgette
3 tomaten
1 ui
1 teentje knoflook
400 gram tomatenblokjes
125 milliliter crème fraîche
125 gram mozzarella
2 theelepels Italiaanse kruiden
Zout
Peper
Boter om te bakken

Bereiding:
Kook de penne beetgaar in ruim water met een beetje zout. Verhit de boter en bak de stroganoff aan. Snipper de ui en bak deze mee. Pers de knoflook erbij en voeg de in blokjes gesneden courgette toe. Vervolgens de tomatenblokjes erbij doen en goed roeren. Tenslotte de crème fraîche en de Italiaanse kruiden toevoegen. Breng op smaak met peper en zout. Doe de gekookte penne in een ingevette ovenschaal en voeg de helft van het stroganoffmengsel toe, roer dit door elkaar. Schenk dan de rest van de stroganoff over de schaal. Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes, bedek eerst de hele schaal met tomaat, en leg daar bovenop de plakjes mozzarella. Bak de schotel af in ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden tot de mozzarella goudbruin is.

Eet smakelijk!